http://es.123rf.com/clipart-vector/arco_iris.html

Translate

domingo, 30 de septiembre de 2012

LES WEBQUESTS

Edu3.cat


Els alumnes han de realitzar una activitat, en la qual s'avaluaran una vegada finalitzada. Per realitzar aquesta activitat, es donaran unes pautes o directrius guiades, que mitjançant elles, hauran de buscar informació (majorment en internet). Si realitzen bé els seus passos podran finalitzar amb èxit l'activitat proposada.
Com podem veure en el cas del vídeo, els alumnes busquen una informació que traslladen a un mural col·locat a la seva aula.Estan realitzant una activitat molt imaginativa, ja que simulen ser uns astronautes que parteixen en la seva nau d'abastiment. Han de realitzar una missió amb èxit i tornar a la terra en perfecte estat, aconseguint d'aquesta forma el diploma que ho acredita.

Què és un bloc?

És un lloc a la xarxa, on pots col·locar i compartir informació, coneixements, experiències, etc., els seus temes poden ser infinits i variats, on tot el que vulgui (sense límit), a més de consultar pot participar, facilitant una comunicació directa i dinàmica. És un mitjà excel·lent de comunicació, preparat per poder guardar amb un ordre tota la informació que comprèn, fàcil d'actualitzar i no precisa grans coneixements per poder ser utilitzat. En definitiva, permet d'una forma molt senzilla i actual, l'acostament i diàleg entre les persones.


Si encara no teniu clar en què consisteix un bloc, a l'enllaç següent trobareu tot sobre els blocs, què són, que parts té un bloc, continguts multimedia, etc.

Clica aquí per veure més informació sobre els blocs